درخواست تقلیل ساعت کار تا پایان ریشه کنی کرونا-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

درخواست تقلیل ساعت کار تا پایان ریشه کنی کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، تقلیل ساعت کاری و استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی کارمندان را تاپایان ریشه کنی کرونا خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی، در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران که روز چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۹ با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، نظارتی و نیروهای مسلح و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران برگزار شد، ضرورت بازنگری در اعمال محدودیت‌ها و ایجاد فرآیندهای مقابله با کرونا را مورد تاکید قرار داد.

 

وی، تقلیل ساعت کاری و استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی کارمندان را مورد توجه قرار داد و استمرار این سازو کار را تاپایان ریشه کنی کرونا خواستار شد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اینکه اصرار بر اعمال محدودیت‌ها در دستور کار ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا قرار دارد خاطرنشان کرد: لغو آزمون‌های حضوری دانشگاه‌ها، افزایش سطح تراکنش‌های مالی توسط بانک‌ها و ارائه پیشنهادات سخت گیرانه برای ایجاد شرایط بهتر و پیشگیری از افزایش فرسودگی کادر درمان می‌تواند از جمله اقدامات موثر برای کنترل کرونا باشد.

 

زالی گفت: ظرف ۴۸ ساعت گذشته آمار مراجعه کنندگان با علائم کووید ۱۹ به مراکز بهداشتی و درمانی تهران به بالاترین رقم خود رسیده که باید برای کنترل این ویروس به سرعت اقدامات مداخله‌ای و جدی انجام شود.

 

وی از ایجاد مرکز هدایت مشترک بیماران در سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران خبر داد و توضیح داد: این مراکز به صورت مشترک و هماهنگ توزیع و ساماندهی بیماران کرونا را عهده دار هستند.

 

زالی با اشاره به اینکه حداقل ۲۵ درصد از ظرفیت بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص یابد، تاکید کرد: بر اساس نیازها این ظرفیت متغیر خواهد بود.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با بیان اینکه صرفاً تمرکز بر درمان راه به جایی نخواهد برد، اظهار کرد: نگاه تک بعدی به حوزه درمان پاسخگوی نیازهای ریشه کنی کووید ۱۹ نخواهد بود و لازم است سایر دستگاه‌های اجرایی و نظارتی نیز به این حوزه با جدیت بیشتر ورود کنند.

 

افزایش مراکز ۱۶ ساعته غربالگری به ۹۰ مرکز یکی دیگر از مواردی بود که زالی به آن اشاره کرد و در بخش دیگری درباره اعمال نظارت‌ها و ساماندهی بیشتر تخت‌های بیمارستانی در قالب گروه ۶۰ نفره خبر داد.

 

وی، شکل گیری هیئت نظارتی مشترک در تمامی مجموعه‌ها و دستگاه‌های دولتی را ضروری دانست و افزود: متاسفانه شیوه نامه‌های بهداشتی کنترل کرونا در مشاغل مختلف به پایین‌ترین سطح خود رسیده که باید این مدل اصلاح شود.

 

زالی در ادامه افزایش تخت‌های بیمارستانی را ضروری ذکر کرد و افزود: با بهره برداری از پروژه‌های در حال تکمیل بیمارستانی می‌توان در بازه زمانی کوتاه حجم قابل توجهی از نیاز شهر و استان تهران را در راستای تامین تخت‌های بیمارستانی مرتفع کنیم.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار